Poging overval

woensdag 7 december 2016

Nijmegen - Dinsdagavond werd een 52-jarige man in zijn woning overvallen door twee onbekende mannen. De man is daarbij mishandeld. Op zijn geschreeuw reageerde een buurman waarop de daders zijn gevlucht.

Omstreeks  18.50 uur deed een bewoner aan de Heeskensacker 14 e straat de deur open voor twee onbekende personen. De man verwachtte kopers naar aanleiding van een advertentie op Internet; hij wilde katjes verkopen. De bewoner dacht dat dit de bewuste kopers waren en wenkte hen. Daarop zijn de onbekende mannen op hem afgelopen en hebben hem geslagen in de woning.  Hierop hebben beide daders de woning verlaten zonder iets mee te nemen. De politie heeft direct het slachtoffer gehoord en een buurtonderzoek ingesteld. Vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek om de daders te achterhalen. We kunnen daarbij uw hulp gebruiken.

Hebt u informatie over deze zaak? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

 

Dader1:

Donkere huidskleur (negroïde)

 Antilliaans/ Surinaams accent

Lengte ong. 1.85 meter, fors postuur

Leger groene jas met capuchon, lang model

Donkere pet op

 

Dader 2:

Donkere huidskleur (negroïde)

Ongeveer 1.85 meter lang, fors postuur

Donkere kleding incl. capuchon.

 

(2016595935) ^JA

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groesbeek | 112 alarmeringen Groesbeek | Goedkoop Tanken in Groesbeek | Supermarkten in Groesbeek | Weerbericht Groesbeek